ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

ETİKETLER : ankara kolej , keçiören doğa , doğa koleji ankara , ankara eğitim , ankara özel okul , t-mba eğitimi

Doğa Koleji yeni dönemde Ankara Keçiören'de! 10.200 m2'lik kapalı alan kullanımına sahip olan kampüste; 50 derslik, 310 kişilik konferans salonu, 400 m2 kapalı spor salonu mevcut. 2878 m2 yeşil alan bulunan kampüs fen ve biyoloji laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, ekoloji dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, müzik dersliği 1, resim dersliği, lego atölyesi, matematik ve akıl oyunları dersliği, kütüphane, fizik ve kimya laboratuvarı, müzik dersliği 2, mühendislik atölyesi, sosyal bilimler dersliği, meclis toplantı odası ve satranç atölyesi gibi farklı sosyal, akademik ve sportif alanlar sunmaktadır.

İletişim bilgileri ve başvuru için tıklayınız...

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi

Ankara Keçiören kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler.

Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde; Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da aynı anda devam ediyor.