BORNOVA KAMPÜSÜ SPORA DOYMUYOR!

Voleybol Bayanlar 1. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü oyuncuları ve Genel Menajeri 17 Nisan 2018 tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrenciler ile bir araya geldi.

ETİKETLER : bornova doğa , karşıyakalı , halis oğuz özlütürk , ezgi akyaldız , yasemin özel , voleybol milli takım , karşıyaka voleybol takımı

Okulun konferans salonunda Doğalı sporseverlerle buluşan Karşıyaka Voleybol Takımlı milli oyunculardan Yasemin Özel , Ezgi Akyaldız ve Genel Menajer Halis Oğuz Özlütürk büyük bir coşku ile karşılandılar. Milli Oyuncular öğrencilerin birbirinden ilginç ve neşeli sorularını keyifle yanıtladılar. Genel Menajer Halis Oğuz Özlütürk, voleybolun küçük yaşlardaki fiziksel ve sosyal önemini vurgularken spor disiplininin ne kadar erken yaşta başlarsa o kadar etkili ve kalıcı olacağına dikkat çekti.

Milli oyuncular da öğrencilere sporcu beslenmesinin önemini ve eğitim ile spor yaşamının birbiri ile aynı zamanda nasıl bir zaman yönetimi ile başarabildiğini anlattılar. Mini konferans sonunda oyuncular; öğrencilerimizle ve yöneticilerimizle fotoğraf çektirdi, çiçekleri ve zorlu maç takvimi için başarı dileklerini kabul ettiler. Ayrıca okulumuza hatıra bir forma hediye ederek davetten memuniyetlerini belirttiler.