1.11.2019 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI YENİ ŞAMPİYONLARA DEVREDİLDİ

Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları tüm Doğa kampüslerinde yapıldı.

3. sınıflarımız arasında düzenlenen geleneksel "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası"nda bu yılın şampiyonları kupalarını bir önceki yılın şampiyonlarından devraldılar. Yaşanan çoşkuya onuncu yıl marşıyla eşlik edildi. Öğrencilerimiz mücadele duygusunu yaşadılar ve kazanmak için yarıştılar. Sadece vazgeçmeyenlerin başaracağını tecrübe ettiler. Aynı zamanda bireysel başarılarının toplumsal başarıya değer kattığı farkındalığını kazandılar.

Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası her yıl bir öncekinden daha coşkulu yaşanmakta. Cumhuriyet çocukları olarak öğrencilerimiz cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık düzeyinde yaşatmaya devam edecekler." diyerek tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik etti.