DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

ETİKETLER : ali rıza lüle , salih akbay , t-mba zirvesi , tmba eğitimi , doğa liseleri , lise eğitimi , acarkent doğa , acıbadem doğa , güneşli doğa

4 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 11. t-MBA Zirvesi ve 9. Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması finalinin sunuculuğunu üstlenen lise öğrencilerimiz, Doğa Koleji merkezinde Genel Müdür Ali Rıza Lüle ve Akademik Direktör Salih Akbay'la bir araya geldiler. Aldıkları görev ve sorumluluğu başarıyla gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik eden Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin bu gibi büyük organizasyonlarda edindikleri öz güven gelişimi ile yönetim ve organizasyon becerisinin gelecek yaşantılarına yansıması üzerinde durdu. Lüle, t-MBA’de tüm çalışma ve etkinliklerin temelinde öğrencilerin aktif rol almasının esas alındığına dikkat çekti ve Doğa liselerinde kazandıkları özgüvenin, sosyal becerilerin ve yeteneklerin onlara kariyer yaşamlarında da ışık tutacağını belirtti. Toplantıda t-MBA ve Lise Öğrenci Meclisleri yöneticileri de hazır bulundu.

Performansları ile Göz Doldurdular

Türkiye'nin dört bir yanındaki kampüslerimizden 2000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen t-MBA Zirvesi, 11. yılında yine önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, iş dünyasının duayenleriyle bir araya gelerek geleceğe dair önemli tavsiyeler edindi. Zirve’nin sunuculuğunu Acarkent kampüsü öğrencimiz Burçe Yeşim Öztürk ve Acıbadem kampüsü öğrencimiz Paul Hamevi gerçekleştirdi. Zirvenin gerçekleştiği Lütfi Kırdar'da öğrencilerimiz başarılı sunuculuk performansları ile davetlilerin beğenisini kazandı.

Zirve programının ardından Doğa kampüsleri arasında her yıl düzenlenen ve adeta görsel bir şölene dönüşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nın büyük Türkiye finali de gerçekleşti. Bu büyük finali ise başarılı performansları ile Güneşli kampüsü öğrencimiz Burçe Kelleci ve Acıbadem kampüsü öğrencimiz Burak Ataman Dilek gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.