DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ANKARA'DA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünün ev sahipliğini yaptığı TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda Doğa Koleji Binicilik Kulübü her zamanki gibi görevinin başındaydı.

ETİKETLER : binicilik , doğa koleji başarı , iask kupası , beykoz binicilik , binicilik eğitimi , tbmm kupası , can yaran , selin akoral , fatih bora tarhan

Öğrencilerimizden Can Yaran, Dordy isimli atıyla 130 cm Türkiye Büyük Millet Meclisi Gençler Kupası’nda baraja kalarak 5. oldu.
Selin Akoral ise Hılsejottie isimli atı ile 100 cm teşvik yarışmalarında 5.olurken Emir Çakır, Falverna isimli atı ile 115 cm Emk. Alb. Önder Önce Kupası’nda 5. ve 115 cm Optima Yem Kupası’nda 2. oldu. Fatih Bora Tarhan ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Kupası'nda 145 cm yükseklikteki parkurda ilk defa okulumuzu başarı ile temsil etti.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.