DOĞA KOLEJİ FİZİK BÖLÜMÜ PROJE MODELLİ EĞİTİM SİSTEMİNE SPAGHETTI BRIDGE İLE GİRİŞ YAPTI

3.01.2019 | Doğa Koleji

Doğa Koleji Fizik Bölümü olarak öğrencilerimizi kalıplaşmış kitap bilgilerinin dışına çıkarak derslerde öğrendiklerimizi yaratıcılığımızla birleştirerek hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz.

Doğa Koleji kampüslerinde lise öğrencilerimiz fizik dersi kapsamında gerçekleştirilen Spaghetti Bridge projesiyle hem eğlendi hem de deneyerek öğrendi. Spaghetti Bridge ile öğrencilerimizin bilişsel faaliyetlerini, kazanımlarımızla birleştirerek, hayal güçlerini çalıştırıp tasarım yapmalarını ve uygulamaya geçirerek ürün elde etmelerini sağlıyoruz. Makarnadan köprülerimizi yaparken ağırlık merkezi, denge, tork ve dayanıklılık kazanımlarımızı pekiştirirken bunun yanında öğrencilerimizde ekip ruhu, bireysel beceri ve özgüvenlerinin artmasını sağlıyoruz.