DOĞA ÖĞRENCİLERİ, 3.SÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN ICE FEST'TE YİNE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Doğa Koleji öğrencilerinin gelenekselleştirdiği Ice Fest bu yıl da büyüleyici bir buz resitaline dönüştü. Avrupa şampiyonalarında ilk defa finale kalan milli sporcumuz Burak Demirboğa da bu büyüleyici gösteride öğrencilerimize eşlik etti.

ETİKETLER : ice fest , doğa koleji buz hokeyi , buz pateni eğitimi , senkronize buz pateni , burak demirboğa , okul sporları , ceyda sağlam , selin akbulut , azra sağlam

Doğa Koleji öğrencileri buzda yine harikalar yarattı. 27 Mayıs Pazar günü Silivrikapı Buz Pisti'nde düzenlenen Ice Fest kapsamında; Kocaeli Yahya Kaptan, Ataşehir, Bayrampaşa 2, Acarkent, Avcılar ve Cevizlibağ kampüslerinden buz pateni takımlarımız piste çıktı. Işık gösterileri ve müzik eşliğinde görsel bir şölene dönüşen Ice Fest'te, uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden milli sporcumuz Burak Demirboğa da piste çıktı. İzleyiciler arasında yerini alan buz pateni milli takım antrenörlerimiz, Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlileri, okul müdürlerimiz ve coşkulu velilerimiz de öğrencilerimizin başarısına ortak oldu.

Görkemli buz resitalinin açılışını ise milli sporcu olan öğrencimiz Azra Sağlam yaptı. Kendi yaş ketegorilerinde milli takımda yer alan Doğa Koleji öğrencileri Ceyda Sağlam ve Selin Akbulut da başarılı performanslarıyla izleyenlerden alkış aldı. Ice Fest kapanışında ise öğrencilerimiz milli takım sporcularıyla ve antrenörleriyle bir araya geldi ve ödüllerine kavuştu. Artistik patinajdan senkronizeye, bireysel performanstan buz hokeyine dansın ve buzun tüm güzelliklerini sergileyen öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.