27.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILAMAYA HAZIR

Doğa Koleji İngilizce öğretmenleri “Öğrenme devam ettiği sürece öğrenciye aktarılan bilgi ve heyecan da artar” felsefesi ile yeni akademik yıla yoğun bir eğitim programı ile hazırlandı.

İngilizce eğitiminde uluslararası standartlarda bir eğitim programı sunan Doğa Koleji, İngilizce öğretmenlerini tüm Türkiye’de farklı bölgelerde Oxford ve Cambridge yayınevleri işbirliği ile düzenlenen eğitimlerde alanında uzman kişiler ile buluşturdu. Öğretmenlerimiz, interaktif eğitim ortamlarında dinlediler, anlattılar, oyunlar oynadılar ve sunumlar hazırladılar. Bu keyifli süreci geride bırakırken kendilerine ve öğrencilerine faydalı olacak türlü fikirlerle okullarında öğrencilerini karşılamak üzere hazırlar.