DOĞA KOLEJİ İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 28 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

İngilizce Yaz Hazırlık Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini arttırıyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 28 Ağustos'ta başlıyor!

ETİKETLER : ingilizce destek programı , doğa koleji ingilizce eğitimi , ingilizce yaz okulu , yabancı dil programı

Doğa Kolejinde yeni dönem İngilizce Yaz Hazırlık Programı ile çok daha erken başlıyor. İlkokul 2,3 ve 4. sınıflar, ortaokul 5, 6 ve 7.sınıflar, lisede ise 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin katılacağı programda 66 saatlik İngilizce ön hazırlık müfredatı uygulanacak.

12 Eylül'e kadar sürecek program öğrencilerimizin dil geçmişini, temel dil becerilerini, dil gelişim hedeflerini, ilgi ve beklentilerini göz önüne alır ve onları en iyi seviyede, uluslararası sınavlara hazır birer dünya vatandaşı olarak mezun etmeyi hedefliyor. Bu hedefler doğrultusunda, temel dil becerilerini kazandırmaya yönelik hazırlanan “İngilizce Yaz Hazırlık Programı”yla Doğa Koleji öğrencileri 66 saatlik eğitim içeriği ile yeni akademik yıla daha donanımlı ve hazır başlayacak.