DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA 2. DÖNEM BAŞLADI

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi coşkuyla başladı.

ETİKETLER : doğa koleji , doğa , doğa spor okulu , yaz okulu , doğa koleji yaz okulu , 2018 yaz okulu , yaz müfredatı , ingilizce yaz okulu

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi 16 Temmuz'da başladı. Doğa Koleji Yaz Okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor. Sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz ikinci dönem çocukları bekliyor!