DOĞA KOLEJİ YAZ OKULLARIYLA BU YAZ YİNE DOPDOLU!

Doğa Koleji Yaz Okulları ile ile eğlenceli ve öğretici bir yaz sizi bekliyor!

ETİKETLER : doğa spor okulu , yaz okulu , 2023 yaz okulu , yaz müfredatı
Doğa Koleji Yaz Okulları; çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor. Öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek; onlara sporu, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru aktarmak için yapılandırılan Doğa Koleji Yaz Okulları, yarım gün ve tam gün imkânlarıyla 3 Temmuz 2023’te başlıyor.

Yaz okulumuzda kodlama ve robotik, yüzme, voleybol, basketbol, jimnastik ve İngilizce branşlarında açılacak programlar; Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından veriliyor. Yaş gruplarına göre programlanan Doğa Koleji Yaz Okulu'na 5+, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir. Yaz Okulu branşları, kampüslerimizin sunduğu fiziksel imkânlara göre belirlenmiş olup başvuru ve detaylı bilgi için formu doldurmanız yeterli.

Detaylı bilgi, fiyat avantajları ve başvuru için tıklayınız...