DOĞA OKULLARI TEOG’DA YİNE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!

Doğa Okulları alışılagelmiş akademik başarısını, bu yıl da kırılması çok zor rekor bir başarı ile TEOG’da da gösterdi. Doğa öğrencileri, TEOG’da büyük bir başarıya imza attı. TEOG sınavlarında 130 öğrenci soruların tamamını, 3379 öğrenci ise en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti.

ETİKETLER : TEOG , SBS , OKS , ortaokul , Doğa okulları eğitim başarıları , sınav , ortak sınav , temel eğitimden ortaöğretime geçiş

Doğa'da başarı geleneği değişmiyor. Türkiye’de değişen eğitim sistemini yakından takip ederek Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun bir eğitim sistemi sunan Doğa Okulları, sınavlarda elde ettiği başarı ile eğitim kalitesini ortaya koyuyor. Geçen yılın TEOG şampiyonu olan Doğa, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Doğa'nın 3379 öğrencisi TEOG’da en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti.

TEOG’da Büyük Başarı!

Doğa Okulları'nın SOES eğitim sistemi 2 yıldır uygulanan TEOG’da da başarısını kanıtladı. Öğrenci merkezli eğitim felsefesiyle kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen Doğa Okulları, TEOG’da tüm branşlardaki soruların tamamını doğru yapan 130, 1 yanlışı olan 243 öğrencisi ile yine zirveye yerleşti. Bu sene ikinci kez uygulanan TEOG’da öğrenciler Doğa Okulları'nın uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan soruların benzer ve aynı olanlarıyla karşılaştı. Sınavın ardından görüşleri alınan Doğa öğrencileri ortak deneme sınavları, yaprak testleri ve ödev kitaplarındaki soruları çözmüş gibi hissettiklerini ve sınavları çok rahat atlattıklarını belirttiler.

Kasım ve Nisan ayında 6 branştan yapılan TEOG sınavında 4801 öğrencinin 3379’u en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak inanılmaz bir başarı sergiledi.

Türkiye'nin TEOG Şampiyonu Doğa Okulları başarınızı ödüllendiriyor. Burs oranları ve başvuru formu için tıklayınız...

Matematik

Fen ve Teknoloji

TC. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

TEOG'ların en az birinde tüm soruları doğru yapanlar

Sınava Giren Öğrenci Sayısı

TEOG’la % 100 Uyumlu Başarı!

Doğa Okulları'nın akademik başarılarının ardında müfredata ek olarak uyguladığı özel eğitim metotları yatıyor. Sınavlara endekslenmeyen öğrenciler başarıya giden yolda çözüm odaklı eğitim anlayışı ile ilerliyor. “Kazanmak Değil Başarmak” mottosu ile öğrenim gören öğrenciler hem sınav stresi yaşamıyor hem de konu kavrama da detayları öğreniyor. Kendilerini yarış ortamından uzak tutan öğrenciler kendilerini geleceğe hazırlayan sınavlarda büyük başarılar elde ediyor.

Bu yıl ikinci kez uygulanan TEOG’da öğrenciler Doğa Okulları'nın uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan soruların benzerleriyle karşılaştı. Sınavın ardından görüşleri alınan Doğa öğrencileri ortak deneme sınavları, yaprak testleri ve ödev kitaplarındaki soruları çözmüş gibi hissettiklerini ve sınavları çok rahat atlattıklarını belirttiler.

Başarının Sırrı SOES Eğitim Sistemi İle Çok Yönlü Ortaokul Eğitimi

Doğa Okulları ortaokul eğitiminde kendine has eğitim sistemi SOES’i uyguluyor. Öğrenciler aktif öğrenme ortamlarında sınırsız deney ve yerinde gözlem yapma imkânları ile yetişmenin farkını yaşıyor. Ortaokul öğrencileri disiplinler arası çalışmalarla çok yönlü eğitim alarak hayata hazırlanıyor, teorik bilgileri üretime dönüştürüyor. Doğa'da yetişen öğrencilerin olaylara farklı açılardan bakma, sentez yapma yetenekleri gelişiyor. Öğrenciler, mevcut durumları koşulsuz şartsız kabul etmek yerine sorguluyor ve kendi görüşünü ortaya koyuyor. Bilim yolu ile disiplinli, sağlıklı ve kaliteli yaşam becerilerini edinmiş bireyler yetişiyor. Amacına uygun soru sormayı öğrenen öğrenciler, ilginin değişebileceğini ve gelişebileceğini fark ediyor, alternatif düşünme geliştirmenin yollarını kavrıyor.

DOĞA OKULLARI TEOG’DA DA YİNE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!

Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okullara kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda yıllardır Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kolej  kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!