“DOĞA’M EVİMDE” İLE EĞİTİME DEVAM ÇAĞRISI

Doğa Koleji, Covid-19 tehdidine karşı Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve personeliyle birlik oldu.

ETİKETLER : uzaktan eğitim , e-doğa , covid-19 , doğa'm evimde , online eğitim , serhat özeren , #doğamevimde , #evindekalTürkiye

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgının yayılmasını önlemek için toplumsal görevini yerine getiren Doğa Ailesi, sosyal medya aracılığıyla dijital bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren;

DOĞA AİLESİ “DOĞA’M EVİMDE” İLE GÜVENDE

82 bin öğrencisi, 13.500 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük özel eğitim kurumu olan Doğa Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki veli, öğrenci, öğretmen ve personelin birlik içinde, başlattıkları sosyal sorumluluk projesiyle, sosyal medyada #doğamevimde #evindekalTürkiye etiketleriyle paylaşımda bulunmaya çağırdı.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, “Öğrencilerimizin evlerinde ders çalışırken, kitap okurken, etkinlik yaparken, ‘Doğa'm Evimde’ online uzaktan eğitim platformumuzda konu anlatım videosu izlerken ya da farklı eğitim adımlarını uygularken video ve fotoğrafları sosyal medyada #doğamevimde #evindekalTürkiye etiketleriyle paylaşmalarını istiyoruz” dedi.

Özeren, “Sosyal sorumluluk projeleriyle herkesi evlerinde kalmaya davet eden Doğa ailemizin her bir ferdine duyarlılıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidini en kısa sürede atlatacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

ÇALIŞKAN ARILAR İÇİN ONLINE ZİL ÇALDI

Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki “çalışkan arıları” için online ders zili çaldı. Doğa Koleji öğrencileri, Doğa’m Evimde uzaktan eğitim programıyla ders anlatımı, soru çözüm videoları, online sınavlar, dijital içeriklerde hazır bulunan animasyonlar, interaktif uygulamalar ve etkinliklere rahatlıkla ulaşabilecek.