DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

3.12.2018 | Doğa Koleji

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri Kasım ayı boyunca iş dünyasında ses getiren önemli girişimci ve üst düzey yöneticileri öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Florya kampüsü öğrencilerinin kampüslerinde ağırladığı Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Sayın Özge Bulut Maraşlı, bu çerçevede iş dünyasının pek çok farklı ve önemli konusuna değindi. Özge Bulut Maraşlı konuşmasında yeni ekonomide liderlik özelliklerine ve üst yönetimde kadın yöneticilerin etkin olması gerekliliğine vurgu yaptı. Maraşlı, hızla gelişen teknolojinin şirketlere etkisi ve yeni jenerasyonun iş dünyasındaki varlığının eski jenerasyonla olan farklarından bahsetti. Televizyon Oscarları olarak anılan Emmy Ödülleri’ndeki tek Türk CEO olarak jüride yer alan Özge Bulut Maraşlı bir organizasyonda en alt kademeden en üst kademeye herkese eş önem verilmesi gerektiğini öğrencilerimize hatırlattı.