ELİF ŞAFAK DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU!

Ünlü yazar Elif Şafak, Ataşehir ve Acıbadem Doğa Koleji'nde söyleşi programı ve imza günü için öğrencilerleydi.

ETİKETLER : elif şafak , yazar , ingilizce , hurihan yıldırım , çiğdem turan , plaket , ziyaret , Sakız Sardunya , doğan egmont

Doğan Egmont yayınlarından çıkan yeni kitabı “Sakız Sardunya” ile ilk kez çocuklara hitap eden Elif Şafak, Doğa Koleji'nde söyleşi ve imza günü düzenledi. Öğretim görevlileri, basın mensupları, öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Şafak, programa gelirken öğrenciler tarafından okul girişinde “Sakız Sardunya” tişörtleri ve resimleriyle karşılandı ve duygusal anlar yaşadı. Konferans salonundaki söyleşisinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Şafak, okuma ve yazma sevgisinin sekiz yaşında başladığını söyledi. Öğrencilerin sorduğu soruları çok beğenen Şafak, “Okulunuzda yaratıcı yazarlık dersinizin olması çok güzel. Sorduğunuz sorulardan da anlaşılıyor ki okuma ve yazmaya olan ilgisi olan öğrenciler var. Buradan geleceğin yazarlarının çıkacağına eminim. Hepiniz çok şanslısınız.” dedi. Öğrencilerden bazılarının İngilizce sorular yöneltmesiyle tatlı bir şaşkınlık yaşayan Elif Şafak, onlara İngilizce yanıtlar verdi.

Söyleşinin bitiminde Doğa Okulu Türkçe Bölüm Başkanı Hurihan Yıldırım ve Ataşehir Doğa Okulu Ortaokul Müdürü Çiğdem Turan tarafından kendisine teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Okulun Oxford Street alanında kendisine özel kurulan masada bir saat boyunca kitaplarını imzalayan Elif Şafak, Doğa Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğleden sonra Acıbadem Doğa Koleji'nde aynı programı tekrarlayan Elif Şafak, Doğa Okulu kampüslerinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ve farklı kampüslere de gelmek istediğini söyleyerek ayrıldı.