11.11.2020 | Doğa Koleji

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, 10 Kasım günü saat 09.05’te hayat durdu. Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. yıl dönümünde, Atatürk şiirleriyle andı.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek, İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde, 10 Kasım Saat 09.05’te, Atatürk’ü Anma programları yapıldı. Öğrencilerimiz, okul bahçesinde başlayan anma töreninde, 2 dakikalık saygı duruşunun ardından şiirler okuyarak, Atatürk’ü saygı ve sevgiyle andı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi programı, Gaziosmanpaşa Kampüsümüzde; Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.