GELENEKSEL 4. SINIFLAR MÜZİK BİLGİ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Kampüslerini temsilen 4. sınıf öğrencilerinin yarışacağı geleneksel Doğa Koleji Müzik Bilgi Yarışması için geri sayım başladı!

ETİKETLER : müzik bilgi yarışması , evrensel müzik eğitimi , enstrüman eğitimi , doğa koleji yarışma , müzik eğitimi

Doğa Kolejinde öğrenciler, evrensel bir dil olan müziği bilen ve müzik kültürüne sahip bireyler olarak yetişiyor. Müzik alanında genel kültürünü gelişmiş, ulusal ve evrensel besteci ve müzisyenleri tanıyan, müzik türlerini ve enstrüman çeşitlerini bilen Doğa öğrencileri üstün müzik bilgilerini yarıştırıyor. Bu yıl 7.si düzenlenecek olan ‘’Müzik Bilgi Yarışması’’; 8 Ocak 2019 Salı günü Anadolu yakası kampüslerinin katılımı ile Doğa Koleji Çekmeköy Kampüsü'nde, 9 Ocak 2019 Çarşamba günü ise Avrupa yakası kampüslerinin katılımı ile Doğa Koleji Bahçelievler Kampüsü'nde gerçekleşecek. Etkinlikte kampüslerini temsilen 4. sınıf öğrencilerimiz yarışacak.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..