GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ TİYATRO FESTİVALİ BU SENE DE BİR SAHNE RESİTALİNE DÖNÜŞTÜ

Bu yıl dokuzuncusu yapılan "Yarışma Değil Buluşma: 9.Doğa Okulu Tiyatro Festivali", Doğa Kolejinin Anadolu ve Avrupa yakası kampüslerinde bir şenlik havasında gerçekleşti.

ETİKETLER : tiyatro , festival , yetenek , drama , sahne , okul tiyatroları , tiyatro eğitimi , bülent sezgin , ali rıza lüle

Kolej kültürü demek, sanat ve estetikle büyüyen çocuklar ve gençler demektir. Sanatın kaynaştırıcı, barışçıl ve özgüven yükseltici yönüne vurgu yapan çocuk merkezli bu dev festival, 28 Mayıs-1 Haziran 2018 tarihleri arasında Doğa Kolejinin İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası kampüslerinde gerçekleşt. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla 500 öğrencinin sahne aldığı ve 2500 seyircinin izlediği şenlik konseptindeki festivalde farklı tarzlarda birçok oyun sahnelendi. Öğrencilerimiz sertifikalarını Doğa Koleji Drama ve Tiyatro Bölüm Başkanı Dr. Bülent Sezgin ve Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'nin imzasıyla aldılar. Süreçte emeği geçen tüm öğrencilere ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz!

10. Festivalde görüşmek üzere...