15.10.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Doğa Koleji Ortaokul Öğrenci Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm kampüslerimizde ortaokul öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılı sınıf temsilcilerini seçti. Öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok başarılı çalışmaya ve sosyal sorumluluk projesine imza atacağının sinyalini şimdiden verdi.

14.10.2019 | Doğa Koleji

ÖMER BARIŞ GÖKPINAR, ACIBADEM KAMPÜSÜMÜZDE KONUĞUMUZ OLDU

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geliyor.

14.10.2019 | Doğa Koleji

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’E ZİYARET

İzmir Bornova Bilim Kamnpüsü ortaokul Meclis Başkanımız ve öğrencilerimizle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

07.10.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri etkinlikler ile kampüslerinde farkındalık yaratarak hem sokak hayvanlarına hem de barınaklara yardım eli uzattı.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN HAYVAN DOSTLARI İÇİN ANLAMLI PROJELER

Doğa Koleji öğrencileri, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında hayvan dostları için önemli projelere imza attı.

04.10.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” 10-12 KASIM TARİHLERİ ARASINDA “EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşecek “Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden sertifikalı eğitim alacak.

04.10.2019 | Doğa Koleji

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Bu Dünya Hepimizin! Doğanın tüm renkleri bir arada güzel! Bu güzelliği korumalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'müz kutlu olsun!

04.10.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...