HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL! DOĞA KOLEJİ KAZAK ve YARDIM PROJESİYLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA 50 OKULA ULAŞTIK

Doğa Koleji Ekoloji bölümünün başlattığı Kazak ve Yardım Kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki 50 okula yardımda bulunduk.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , kazak kampanyası , doğa koleji ekoloji , yardım kampanyası , köy okulu yardım projesi

Yaşam bir çocuğun gözlerinden ki mutluluktur dedik, yaşam paylaştıkça çoğalır diye ekledik. Doğa Koleji Ekoloji bölümünün kampüslerimizde başlattığı kazak ve yardım kampanyası başarıyla gerçekleşti. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla büyüyen yardım kampanyası, sadece kazakla kalmayarak her yaştan tüm giyim malzemeleriyle süslendi. Kampanya sonunda yardım kolileri Tekirdağ'dan Kars'a 50 ihtiyaç sahibi köy okuluna ulaştı. Yardımlaşmayı ve paylaşmayı seven, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederiz...