41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.

ETİKETLER : istanbul maratonu , doğa iyiliğe koşuyor , lösev , lösemili çocuklar , t-mba liderlik akademisi , sosyal sorumluluk

İstanbul Maratonu 41. kez kıtaları birleştirmeye hazırlanıyor. t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek yine eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağı oluyor. Akademi öğrencileri, tedavisini tamamlamış 350 öğrencinin eğitim masrafına destek olmak için önemli bir çalışmaya daha imza attı.. Projenin geniş kitlelere ulaşması için öğrenci arkadaşlarına, yakın çevreleri ve iş insanları ile iletişime geçerek LÖSEV’e bağışta bulunmaları için destek istedi. Koşuya başlamak için bir sebep, destek almak için ise bin sebep var diyen t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri sevdikleriniz için yola çıkacağınız ve her adımda hiç tanımadığınız binlercesini koşarken kucaklayacağınız bir fırsat sunan LÖSEV’e destek oluyor.

“Koşar Adım LÖSEV” ile lösemili çocukların yanındayız. Doğa Koleji öğrencilerinin başlattığı kampanyaya bağışda bulunmak ve bir çocuğun eğitimine destek olmak için tıklayınız.