MANİSA DOĞA KOLEJİ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.

ETİKETLER : ali rıza lüle , manisa doğa , doğa koleji , turgay türker , harvard başarısı , lys , teog

Uluslararası projelerle ön plana çıkan Doğa Koleji, hedef büyüterek emin adımlarla yoluna devam ediyor. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelerek 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.

Lüle, Manisa Doğa Koleji’nin başarısına vurgu yaparak, “Manisa Doğa Koleji öğrencileri, keçiboynuzunun sudaki ağır metalleri tutabilme özelliğini ortaya çıkaran araştırmalarının sunumu için ABD'deki Harvard Üniversitesi’ne davet edilerek projelerini tanıttı.” dedi. Öğrencilerini dünya vatandaşı olarak yetiştirdiklerine dikkat çeken Ali Rıza Lüle,Her kademede uygulanan eğitim modelleriyle öğrencilerin hem akademik hem sosyal gelişimlerini desteklemeyi ve bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Lüle, Doğa Koleji Manisa Kampüsü’nde eğitim gören öğrencilerimizin, keçiboynuzunun sudaki ağır metalleri tutabilme özelliğini ortaya çıkaran araştırmalarının sunumu için ABD'deki Harvard Üniversitesi’ne davet edildiğini açıklayarak, “daha fazla projelerle dünya üniversitelerinde olacağız” açıklamasını yaptı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Harvard Üniversitesi’ne Türkiye’deki Doğa kampüslerinden 47 öğrencinin farklı proje sunumları için gittiğini belirterek, Manisa Kampüsü’nden de öğrencilerimizin bu ekibin içinde yer aldığını söyledi. Doğa Koleji Manisa Kampüsü öğrencilerinin, bu yıl da LYS’de ve TEOG’da başarılara imza atarak Türkiye’nin ileri gelen köklü üniversite ve liselerine yerleştiklerine işaret eden Ali Rıza Lüle, “’Harvard, Oxford gibi okullar hedefimiz olmalıdır.” dedi.