MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , tufan akdeniz , sabri sözen , t-mba eğitim modeli

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Kampüsü lise öğrencileri, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Mercedes Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz’i ağırladılar. Konferans sırasında girişimciliğin öneminden bahseden Akdeniz, t-MBA derslerinde lise çağlarında bu bilinç ve eğitim tabanı ile iş hayatına hazırlanılmasının gelecek yüzyılları güçlü kıldığını dile getirdi. Gelecekte girişimcilik ve inovasyonun, meslekleri nasıl değiştireceğinden bahseden Akdeniz, öğrencilere bu donatılara sahip olunması gerektiğini tavsiye etti.