14.10.2018 | Doğa Koleji

ANTALYA LARA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN 3 BOYUTLU "DENİZ CANLILARI" SERGİSİ

Doğa Koleji Antalya Lara kampüsü 1 ve 2‘inci sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları’ boyutlu tasarım sergisi Antalya Akvaryum ’da ziyarete açıldı.

13.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

12.10.2018 | Doğa Koleji

MEZUN ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARI BULUŞUYOR!

Liderliğe ilk adımı lise yıllarında Öğrenci Meclis Başkanlığı görevini üstlenerek atan mezun öğrencilerimiz bugün ülkemizin geleceğine yön veriyor. Geleceğin yeni liderlerine ilham verecek olan mezun öğrenci meclis başkanlarımız bir araya geliyor.

11.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI 13 EKİM'DE BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan enstrüman eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla 13 Ekim'de açılıyor.

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

05.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KAP MUTLULUK PROJESİYLE BU YIL DA HAYVAN DOSTLARINI UNUTMUYOR

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 5.si düzenlenen Bir Kap Mutluluk Projesi ile hayvan dostlarını yine unutmuyor.

04.10.2018 | Doğa Koleji

ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜMÜZDEN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI!

Yeni dönemde Doğa Koleji ailesine katılan Zonguldak Ereğli kampüsümüz öğrencilerinden Ceren Yazıcıoğlu, Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kazandığı derecelerle bizleri gururlandırdı.

05.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NDE YİNE FARKINDALIK YARATTI

Öğrenci Meclisleri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde tüm Türkiye kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile farkındalık yarattı.