24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

21.06.2019 | Doğa Koleji

ZÜMRE TOPLANTISINDA YKS TERCİH DÖNEMİ KONUŞULDU

Doğa Koleji Türkiye kampüsleri lise rehber öğretmenleri, yıl sonu değerlendirme ve tercih zümresinde buluştu. Bostancı Doğa Kolejinde gerçekleşen zümre toplantısında YKS Tercih Danışmanlığı günün en önemli konusu oldu.

19.06.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ 21 ÜLKE ARASINDAN BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

16.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 TYT, AYT ve YDT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

YKS’nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi, 2 milyon üniversite adayının katılımıyla tamamlandı. Dün TYT'yi değerlendiren Doğa Koleji eğitim kadrosu bugün de sıcağı sıcağına AYT'yi yorumladı.

16.06.2019 | Doğa Koleji

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dünyayı değiştirecek çocuklar yetiştiren tüm babaların Babalar Günü'nü kutlarız!

15.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ TYT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Doğa Koleji eğitimcileri, YKS'nin ilk aşaması olan TYT'yi değerlendirdiler.

14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN YAZ TATİLİ ÖNERİLERİ

Karnelerin alınarak uzun bir tatil dönemini karşılayacağımız bu gün öğrencilerimize ve sizlere tatil sürecini nasıl geçireceğinize dair birkaç önerimiz olacak.

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN TATİL ve YKS MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller mesajı ile birlikte hafta sonu yapılacak olan YKS için de başarı diledi.