ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ EĞİTMEN SERTİFİKALARI İLE PROFESYONELLEŞİYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri yönettikleri alanlara yönelik eğitimler alarak profesyonelleşmeye devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer , Finansal ve Sosyal Medya Okuryazarlık , doğa liseleri

Habitat Derneği ile iş birliği içerisinde yürütülen projede meclis öğrencilerimiz 3 gün süren “Finansal ve Sosyal Medya Okuryazarlık” eğitimi alarak sertifikalarını almayı hak kazandılar. Öğrenci Meclisleri yönetim kurulu üyelerinden Finansal Kaynak Geliştirme Başkanları, Medya ve İletişim Başkanları ile Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Projeleri başkanlarımız 3 gün süren “Finansal ve Sosyal Medya Okuryazarlık” eğitimlerini alarak hem yönettikleri alanlarda daha uzmanlaştı hem de aldıkları eğitimleri verebilecekleri eğitmen sertifikası alma imkanına sahip oldular.

t-MBA eğitim modeli ile liderlik vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişen meclis öğrencilerimiz finansal ve sosyal medya okuryazarlık eğitimleri ile finansal bilinç, bütçe oluşturmanın faydaları ve ekonomide tasarrufun önemini kavramış oldu. İnternetin geçmişten günümüze yaşadığı tarihsel dönüşümden başlayarak, sosyal medyanın önemi ve hangi araçlarla yönetildiği, sosyal medyada kişisel itibarın nasıl yönetileceği konusunda bilgilendirilen öğrencilerimiz artık daha bilinçli sosyal medya kullanıcıları oldu.

Aldıkları eğitim sonrasında kendi eğitimlerini verebilecek düzeye gelen öğrencilerimiz kendi arkadaşları ve velilerine eğitim vermeye hazırlanıyor.