PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

Her yıl Kasım ayında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerleri çerçevesinde Doğa Koleji Kurtköy Kampüsü öğrencileri Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ı ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , seminer , doğa liseleri , deniz ülke arıboğan , endüstri 4.0 , doğa koleji kurtköy kampüsü

t-MBA Eğitim Modeli’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Girişimcilik Seminerleri"nde tüm kampüslerimizde iş ve akademi dünyasının başarılı isimlerini öğrencilerimizle buluşturarak ülkemizde değer yaratacak girişimcilikle ilgili bir bilinç geliştirmeyi bu yıl da sürdürüyor. Düzenlenen seminerlerde, öğrencilerimizin yol haritalarını belirlerken kendi işlerinin patronu olma yolunu seçtikleri durumda onları nelerin beklediğine dair bir ön bilgi edinmeleri sağlanıyor. Kurtköy kampüsünün konuğu olan değerli akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da öğrencilerimizle bir araya gelerek uluslararası sanayileşme ve endüstri 4.0 konularını değerlendirdi. Bilinçli iş kurmanın ve bilinçli tüketici olmanın yollarına da değinen Arıboğan, öğrencilerimizle gerçekleştirdiği röportajda uluslararasılaşmanın nasıl gerçekleşebileceğine dair ipuçlarını paylaştı.