SATRANÇ KUPALARI BU KEZ ANTALYA’DA PARLADI!

25-26 Aralık 2017 tarihinde Doğa Koleji Antalya Konyaaltı Kampüsümüzde düzenlenen Doğa Koleji Antalya Geneli Satranç Turnuvası yüksek katılım ve yoğun ilgiyle gerçekleşti.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , antalya doğa , konyaaltı doğa , antalya satranç turnuvası , başarı , satranç başarısı

Antalya geneli yapılan satranç turnuvamızda  sporcular 6 kategoride yarıştılar. Farklı eğitim kurumlarından gelen sporcuların katıldığı turnuvada, centilmenlik ve dostluk en üst seviyede yaşandı. Satranç sporunun kazanımlarını hayata geçirebilme becerisi yüksek sporcular başarılarıyla göz doldurdu.

İlk 12 masadaki üstün başarılı satranç sporcularının maçları dijital ortamda naklen yayınlanarak tüm satranç camiasının izlenimine sunuldu. Antalya genelinde bir ilki gerçekleştiren Konyaaltı kampüsü turnuva organizasyonundaki profesyonelliği ve satranç sporuna verdikleri destekten ötürü başta federasyon ve hakemler olmak üzere katılımcıların takdir ve teşekkürlerini aldı. Yeni yıl konseptli ödül töreninde katılımcıların coşkusuna konfeti ve müzik ziyafeti eşlik etti.

Turnuvada  üstün başarı göstererek dereceye giren Doğa Koleji öğrencilerimiz; kızlar kategorisinde Nehir Uysal 1.'lik kupası ve madalyası, erkekler kategorisinde ise Kadir Arat ve Sedat Ünal ise madalya almaya hak kazanmıştır. Turnuvaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.