SİVAS KAMPÜSÜ TSF İL TEMSİLCİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ 23 NİSAN TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye Satranç Federasyonu Sivas İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 22-23 Nisan 2017 tarihinde Doğa Koleji Sivas Kampüsünde gerçekleştirildi.

ETİKETLER : sivas doğa , satranç federasyonu , sivas satranç turnuvası , satranç eğitimi , 23 nisan etkinlikleri

7-8 yaş ve 9-10-11 yaş kategorisinde il düzeyinde toplam 280 öğrenci katıldı. Her kategoride dereceye giren ilk 5 öğrenci okulumuz tarafından altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

İl düzeyinde yapılan satranç turnuvamızda 7-8 yaş grubunda okulumuz 2/B sınıfı öğrencilerinden Aral Bektaş il 4.sü, Ekin Deniz Toprak il 2.si, Oğuz Kağan Gürer il 1.si olurken 9-10-11 yaş grubunda yine okulumuz öğrencilerinden Giray Kaan Durukan il 4.sü olarak turnuvada yüzümüzü güldürdü.

Ödül töreninde katılımcı öğrencilere sertifika madalya ve kupa verildi. Tüm velilere ise ikramlarda bulunuldu. Misafir sporcu, veli ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonumuza beğeni ve övgü dolu sözleriyle değer kattılar. Katılımları için  kendilerine teşekkür eder, tüm satranç sporcularına başarı dolu yarınlar dileriz.