t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNCE ÖĞRETMENLERİNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine uzaktan eğitim sürecinde hazırladıkları organizasyon ve video çekimleri ile duygu dolu anlar yaşattı.

ETİKETLER : öğretmenler günü bağışı , 24 kasım etkinlikleri , t-mba , liderlik akademisi , sosyal sorumluluk

Tüm Türkiye kampüslerimizin t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri kendilerini tükenmez özveri ile yetiştiren öğretmenlerine hazırladıkları video çekimleri ile unutulmaz bir gün yaşattı. Her koşulda öğrencilerinin yanında olan öğretmenlerine minnet duygusunu anlatarak onlara teşekkür eden liderlik akademisi öğrencileri, öğretmenlerinin söylediği özlü sözleri de videoya çekerek öğretmenlerine hem duygulu hem de eğlenceli anlar yaşattı.Uzaktan eğitime geçmeden öğretmenleri için hazırlık yapan öğrencilerimiz hazırladıkları sürpriz hediyeliklerin kampüs personeli desteği ile öğretmen odalarına yerleştirilmesini sağladı. Tüm kampüslerimizde öğretmenler için hazırlanan eşsiz sürprizler vardı. Bazı kampüslerimizde öğrencilerimiz, öğretmenleri için sukulent hazırlayarak Kamboçya’da zor şartlarda eğitim almak zorunda kalan öğrencilere öğretmenleri adına bağış yaptı, bazı kampüslerimiz de öğretmenlerine isme özel maske tasarlayarak öğretmen dolaplarına bırakılmasını sağladı. Kendi elleri ile hazırladıkları özlü sözlerden oluşan pankartlarla öğretmenlerine kutlama mesajı gönderen öğrencilerimiz bu anlamlı günde öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşattı.

Tam donanımlı bir şekilde Doğa Nesli’ni yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.