t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ’NİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL HAZIRLADIĞI “GAZETEDOĞA” OKUYUCULARI İLE BULUŞTU!

Acıbadem Kampüsü Öğrenci Meclisi, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar günü için hazırladıkları gazete ile yine farkındalık yarattı.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , t-mba eğitim modeli , gazetedoğa , okul gazetesi

Öğrencilerimiz, Türkiye'nin en önemli akademisyenleri ve girişimci kadınları ile röportaj gerçekleştirerek, geleceğin umut vaat eden kadınlarını konu aldı. Bu yıl ki konseptini bilim üzerine kurgulayan GazeteDoğa, okuyucuları ile buluşmayı bekliyor.

Öğrenci Meclisleri hazırladıkları “GazeteDoğa”da Dünya Kadınlar Günü’ne dair haber, röportaj ve sanatsal çalışmalara yer verdi. Çalışan ve başarmayı hedef alan kadınların toplumdaki yeri ve önemine değinen GazeteDoğa, titiz çalışmaların sonucu ile okuyucularının beğenisine sunuldu.

Öğrencilerimiz gazetelerinde tarihten buyana var olmak için savaşan, ülkesi için mücadele eden, çocuğuna anne olmayı, dünyaya barış getirmeyi ilke edinen bilim insanlarına yer vererek geleceğin lider ruhlu güçlü kadınlarını okuyucuları ile buluşturdu. Ülkemize ilham kaynağı olan öğrencilerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile alakalı kendi görüşlerine de yer vererek yine ilham kaynağı oldu. Karikatür çizimleri, şiirler ve zengin içeriği hazırlanan gazete için öğrenci meclisimizi tebrik ediyoruz.