t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE YİNE FARKINDALIK YARATTI!

“Hayatı Paylaşmaya Engel Yok” mesajı veren Öğrenci Meclislerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile farkındalık yarattı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , dünya engelliler günü , 3 aralık , engelleri kaldıralım , doğa koleji lise eğitimi

Toplumsal duyarlılığı her zaman ön planda tutan ve bu kapsamda projeler gerçekleştiren meclis öğrencilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ndeki çalışmaları, projeleri ve destek kampanyaları ile yine fark yarattı. Hazırladıkları afiş ve pano çalışmaları ile bu önemli güne dikkat çeken öğrencilerimiz, kampüslerinde engelli öğrencileri ağırlayarak onlarla birlikte “hayatı paylaşmaya engel yok” mesajı verdi.