t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NDE BAŞARILI OYUNCU ÖZGE ÖZDER’İ AĞIRLADI

Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, başarılı oyuncu Özge Özder’i Dünya Tiyatro Günü kapsamında kampüslerine davet ederek keyifli bir organizasyona imza attı.

ETİKETLER : dünya tiyatrolar günü , 27 mart , tiyatro eğitimi , doğa koleji tiyatrolar günü , t-mba , öğrenci meslisleri , özge özder , çanlıca doğa

Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından ilk defa 1961 yılında kutlanmaya başlayan Dünya Tiyatro Günü, o günden itibaren aralıksız olarak her yıl 27 Mart'ta kutlanıyor. Dünya çapında tiyatro grupları tarafından pek çok ulusal ve uluslararası etkinliklerle kutlanan bu anlamlı günde Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi de farkındalık yaratmak için anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi.

Kampüslerine davet ettikleri başarılı oyuncu Özge Özder, tiyatronun önemi, insan ve toplum hayatına katkılarından bahsettikten sonra mesleki tecrübeleri ve kariyer hayatındaki başarılarını öğrencilerimizle paylaşarak çarpıcı örnekler sundu. Hedeflerinden vazgeçmemeleri gerektiğini, kendilerine inanmalarını ve sevdikleri işi tercih etmeleri gerektiğine vurgu yaparak öğrencilerimize ilham verdi. Hayvan hakları konusunda duyarlı olan Özge Özder, sahipsiz bir hayvan sahiplenmenin duygusal gelişime olan katkısından ve insana sorumluluk kazandırdığından bahsetti. Keyifli söyleşi Özge Özder’in çektiği selfie ile son buldu.