t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , t-mba eğitim modeli , mesleki gözlem , meslek eğitimi , umut köksal , hakan arslan

t-MBA Seminerleri öğrencilerimizin aldığı İnsan Kaynakları Yönetimi dersine paralel olarak insan kaynakları yöneticilerinin kampüslerimize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerle sürüyor. Çekmeköy kampüsünde Sabiha Gökçen İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan ve Kadıköy kampüsünde UK Eğitim & Danışmanlık Kurucusu Dr. Umut Köksal öğrencilerimize insan kaynaklarının işletmeler için önemini anlattılar.

Çekmeköy kampüsünde ağırladığımız Sayın Ahmet Hakan Arslan ‘’Doğru işe doğru personel‘’ yerleştirmenin işletmeyi üst seviyelere taşıyacağına vurgu yaptı. Yeni nesil adayların hem akademik hem de sosyal zekâ olarak çok donanımlı geldiklerinden bahsetti. Gelişen teknolojiye uygun şekilde günümüz CV profillerinin ve mülakatlarda kullanılan tekniklerin değiştiğini belirtti.  Arslan, eğitim hayatı ile ilgili bilgiler verdikten sonra mesleği ve tecrübeleri hakkında öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitede okurken stajın çok önemli olduğunu anlatan Arslan, bu anlamda t-MBA eğitim modelinin parçası olan Mesleki Gözlemin çok değerli olduğunu söyledi. Doğa Kolejinin t-MBA eğitim modelini alan öğrencilerin çok şanslı olduklarını, üniversite ve iş yaşamına çok avantajlı başladıklarını belirtti.

Kadıköy kampüsünde öğrencilerimizi ilgi ile dinlediği Dr. Umut Köksal mesleki yetkinlikleri erken yaşlarda artırmanın önemine vurgu yaparken yurtdışı deneyiminin mesleki gelişime katkılarından bahsetti. Sayın Köksal, t-MBA Mesleki Gözlem çalışmalarının ileriki dönemlerde öğrencilerimize donanımsal olarak büyük katkı sağlayacağını, doğru yönlendirmeler ile büyük önem taşıdığını anlattı.

Seminerlerimiz öğrencilerimizin konuklarımıza çiçek takdimi ve teşekkürleri ile son buldu.