TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

ETİKETLER : spor başarısı , basketbol , ısparta doğa kupası , elazığ doğa , antalya yüzme şampiyonası , 2020 okul sporları

*Türkiye Okullar Arası Snowboard Şampiyonası Slalom ve Büyük Slalom kategorilerinde, Kemerburgaz Kampüsü öğrencimiz Derin Deniz Sorguç Türkiye 5.si oldu.

*Giresun Kampüsü Genç Erkekler Basketbol Takımımızın, Trabzon’da düzenlenen Grup Şampiyonası’nda bulunduğu grupta birinci olarak, Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

*Özlüce Kampüsü Genç  Erkekler Basketbol Takımımızın Afyonkarahisar’da düzenlenen Grup Şampiyonası’nda bulunduğu grupta birinci olarak, Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandığı

*Bursa Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Bursa Özlüce Kampüsü takımımız Sınav Kolejini 85-79 yenerek il şampiyonu oldu.

*Sakarya Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Sakarya Kampüsü  takımımız Adapazarı Enka Okullarını 86-66 yenerek namağlup il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Kahramanmaraş Kampüsü  takımımız Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesini 82-45 yenerek il şampiyonu oldu.

*İstanbul Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar B kategorisi final maçında, Eyüpsultan Kampüsü  takımımız Birgül Erdem Anadolu Lisesi takımını 100-39 yenerek il şampiyonu oldu.

*Isparta Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler final maçında, Isparta Kampüsü  takımımız Bahçeşehir Koleji takımını 81-51 yenerek il şampiyonu oldu.

*Elazığ Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler B kategorisi final maçında, Elazığ kampüsü takımımız Kaya Karakaya Fen Lisesi takımını 45-30 yenerek il şampiyonu oldu.

*Antalya Okul Sporları Yıldız Erkek – Yıldız Kız İl Yüzme Müsabakalarında yarışan Antalya Kampüsü Yıldız Kız ve Erkek Yüzme takımlarımız Antalya şampiyonu oldu.

*Bolu Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler B kategorisi final maçında, Bolu Kampüsü takımımız Final Temel Lisesi takımını 126-27 yenerek il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar kategorisi final maçında, Kahramanmaraş Kampüsü Fen Lisesi (B) takımımız Yeni Rekor Fen Lisesini 95-18 yenerek il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar kategorisi final maçında, Kahramanmaraş Kampüsü Anadolu Lisesi takımımız Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesini  89-17 yenerek il şampiyonu oldu.

*Sivas Liseler Arası Yüzme Şampiyonası'nda, Sivas Kampüsü 11. sınıf öğrencilerimizden Ekin Naz Öztürk 4 stilde şampiyon oldu.

*Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Genç Erkekler Eskrim Müsabakalarında
Adıyaman kampüsü öğrencimiz Efe Özavcı’nın, Epe kategorisinde Adıyaman şampiyonu oldu.

*Çanakkale Okullar Arası Basketbol Şampiyonası'nda, Çankakale Biga Kampüsü Yıldız Basketbol Takımımız Çanakkale ikincisi oldu.

*Biga Kampüsü 11. sınıf öğrencilerimizden Mustafa Anıl Korkmaz, Atletizm Çoklu Branşlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçildi. 22-23 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenecek olan uluslararası şampiyonda öğrencimize başarılar dileriz.

*Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencilerimizden Azra Çavuş, Tekirdağ Taekwondo İl Seçmeleri 49 kg kategorisinde il şampiyonu olarak  6-8 Mart tarihlerinde Bartın'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında okulumuzu temsil edecek. Öğrencimize başarılar dileriz.

*Çamlıca Kampüsü 4. sınıf öğrencilerimizden Eren Karademir, İstanbul Okullar Arası Aerobik Jimnastik Şampiyonası Minikler kategorisinde İstanbul Şampiyonu oldu.

Tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder, Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.