VEX ROBOTİK BURSA TURNUVASI, 3 HAZİRAN'DA BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜNDE

VEX Robotik Bursa Turnuvası 3 Haziran'da, öğrencilerden oluşan robotik ve mühendislik takımlarını bir araya getiriyor.

ETİKETLER : vex robotik , stem , kodlama ve robotik eğitimi , doğa koleji bursa , doğatec , eğitim teknolojileri , robot kodlama , eğitimde inocasyon

Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlar, diğer takımlarla işbirliği de yaparak, iyinin de iyisi olmak için mücadele edecekler. Dünyada olağanüstü hızla gelişme gösteren robotik bilimi ile genç yaşlarda tanışan öğrenciler, yıl içerisinde yapmış oldukları tasarımları sunmak ve verilen görevleri gerçekleştirmek için, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde, VEX Robotik Turnuvası’nda buluşacaklar. Takımları değerlendirecek olan jüri, alanında yetkin lise öğrencileri, öğretmenler, turnuva sorumluları, Eğitimde İnovasyon Derneği gönüllüleri ve üniversite öğretim üyelerinden oluşacak. ?Tüm takımlara başarılar dileriz.

Tarih: 3 Haziran 2018 Pazar
Saat: 8.00 - 17.30
Yer: Doğa Koleji Bursa Hamtler Kampüsü / İletişim ve ulaşım bilgileri için tıklayınız...