6. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NDA İZLEYİCİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

Doğa Okulları, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vitamin Eğitim işbirliğiyle Eğitimde Değişim Hareketi'ne son başvuru 4 Mart! İzleyici başvuruları 31 Mart'a kadar devam ediyor.

ETİKETLER : eğitimde değişim hareketi , yeni nesil eğitim , vitamin eğitim , eğitim projesi , Doğa Okulu projeleri

Yeni Nesil Eğitim anlayışını geliştirmek ve desteklemek için Doğa Okulları, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vitamin Eğitim işbirliği ile organize edilen Eğitimde Değişim Hareketi, geleneksel eğitim anlayışının yerini yeni nesil eğitime bırakması için eğitimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, eğitim kurumlarını ve eğitim yöneticilerini bir araya getiriyor.

2015 Yeni Nesil Eğitim Konferansı’ndan aldığımız güç ve heyecanla bu yıl ki konferansın hazırlıklarına başladık.

2016 Konferans Takvimi

• Başvuruların Başlaması: 2 Kasım 2015
  • Son Başvuru Tarihi: 4 Mart 2016
  • Başvuru Sonuçlarının Açıklanması: 19 Mart 2016
  • İzleyici Başvurularının Sona Ermesi: 31 Mart 2016
  • 6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı: 2 Nisan 2016

İzleyici başvurusu ve detaylı bilgi için tıklayınız...

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinden oluşan akademik kurulun, onayladığı tüm projeler 19 Mart 2016 tarihinde www.egitimdedegisimhareketi.org adresinden ilan edilecek.

Yaratıcı ve yenilikçi proje sunumlarının ve alanında uzman eğitimciler tarafından düzenlenecek olan çalıştayların yer alacağı 6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'nda tüm eğitim gönüllülerini, akademisyenlerimizi  ve öğretmenlerimizi aramızda görmekten onur duyarız.

Siz de Eğitimde Değişim Hareketi’nin bir parçası olun!

6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı

Tarih: 2 Nisan 2016 Cumartesi
Yer: Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü

“Benim projem de Eğitimde Değişim Hareketi’ni başlatarak Yeni Nesil Eğitim Konferansı’nda yer almalı!” diyen tüm katılımcılarla, 2 Nisan 2016 tarihinde Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü’nde buluşmayı diliyoruz.