20.10.2017 | Doğa Okulları

JİMNASTİKTE BAŞARI SÜRÜYOR! BİR MADALYA HABERİ DE İZMİR'DEN

Doğa Koleji öğrencilerinin jimnastikte bireysel kazandıkları bireysel başarılarıyla göz dolduruyor.

19.10.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, EĞİTİMİN KALBİNİ İSTANBUL'A TAŞIYAN ULUSLARARASI GESS EĞİTİM FUARINDA YERİNİ ALDI

Dünyanın sayılı eğitim organizasyonlarından GESS Fuar ve Konferansları serisi, Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. Doğa Koleji eğitimin en güçlü global markalarıyla beraber fuardaki yerini alarak “CodeMath” eğitim modelini dünyaya tanıttı.

18.10.2017 | Doğa Okulları

"HİDRODİNAMİK ve SUYUN YOLCULUĞU" İÇİN ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDEYİZ

Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrencileri FLL (First Lego League) etkinlikleri kapsamında Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Ana Bilim Dalı Üyesi Doç.Dr. Serdar Korkmaz'ı ziyaret etti.

17.10.2017 | Doğa Okulları

İZMİR GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞEN İLK HAFTA SONU ŞENLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ DOYASIYA EĞLENDİ

Doğa Koleji İzmir Güzelbahçe Kampüsü, değişik aktivitelerin ve atölyelerin yer aldığı ilk hafta sonu şenliğini yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

DOĞA'DA HASAT ZAMANI!

Doğa Kolejinin küçük çiftçileri 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlenen ‘Harvest Fest’te mevsim sebzelerine ait fideleri toprakla buluşturuyor.

17.10.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.

16.10.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZDEN JİMNASTİKTE TÜRKİYE 2.LİĞİ

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü öğrencimizden jimnastikte büyük başarı!

16.10.2017 | Doğa Okulları

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ BOLU KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

13.10.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

12.10.2017 | Doğa Okulları

İŞ ADAMI ATAMAN ÖZBAY t-MBA SEMİNERİ İÇİN TEKİRDAĞ KAMPÜSÜNE KONUK OLDU

“7 Yaşımda Bindiğim Kamyonun Freni Patladı ve Hayata Yuvarlandım" kitabının yazarı ve Türkiye'de birçok ilke imza atan iş adamı Ataman Özbay başarı hikayesini ve tecrübelerini Tekirdağ Doğa öğrencileri ile paylaştı.