14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

12.11.2019 | Doğa Koleji

EREN HOLDİNG GENEL MÜDÜRÜ FATİH SALBARS’I BAHÇEŞEHİR-2 KAMPÜSÜNDE KONUK ETTİK

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri çerçevesinde Bahçeşehir-2 kampüsümüzde Eren Holding Genel Müdürü Fatih Salbars değerli paylaşımları ile öğrencilerimizle buluştu.

11.11.2019 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

Öğrencilerimiz zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de analitik düşünme teknikleri ile tanışacaklar.

08.11.2019 | Doğa Koleji

TUZLA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİ TOLGA ALİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Tuzla Kampüsü öğrencilerimiz, Alice.İstanbul kurucusu Tolga Alişoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

07.11.2019 | Doğa Koleji

ROBOTEX INTERNATIONAL'DA DOĞA KOLEJİ FARKI

Doğa Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri, Robotex International Robot Yarışması'nın Türkiye ayağında ilk 3’te yer alarak büyük başarı elde etti. 800 yarışmacı ve 200 takımla yarışarak finallere katılmaya hak kazanan robotik takımı TechRo Nature; Çin, Estonya ve Finlandiya’da Türkiye’yi temsil ederek başarısını taçlandıracak.

06.11.2019 | Doğa Koleji

BİNLERCE ÖĞRENCİMİZDEN ANITKABİR ZİYARETİ

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinden binlerce öğrencimizle, Atamızı ziyaret ettik.

05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.