26.05.2018 | Doğa Koleji

8. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİ'NDE HEYECAN ARTIYOR

Doğa Kolejinde gelenekselleşen Korolar Buluşuyor Festivali'nin sekizincisi, 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu Yakası kampüsleri arasında olmak üzere iki ayrı organizasyonda gerçekleşiyor.

26.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA YAZ TÜRKİYE GENELİ 5. ÖYKÜ YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Doğa Koleji tarafından 2014’ten bu yana düzenlenen Doğa’ya Yaz Ulusal Öykü Yarışması’nın bu yılki ödül töreni 25 Mayıs’ta Ataşehir 3 Bilim Kampüsünde gerçekleştirildi.

24.05.2018 | Doğa Koleji

3S İLE DOLU DOLU BİR YAZ DOĞA'DA!

Vazgeçilmezimiz (3S) sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz çocukları bekliyor!

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

25.05.2018 | Doğa Koleji

VELİLERİMİZ SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAH-MAT DİYOR!

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz "Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası" bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

BİLİM, KÜLTÜR ve SANAT ŞENLİĞİ 25 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE

Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği 25 Mayıs'ta Ankaralılar'la buluşuyor!

22.05.2018 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

23.05.2018 | Doğa Koleji

d’MUN ALL-STAR KONFERANSI, 19 MAYIS COŞKUSUYLA BOLU ABANT'TA GERÇEKLEŞTİ

d’MUN Konferanslarında ödül alan delegelerin katıldığı ve ilk kez düzenlenen d’MUN ALL-STAR Konferansı, 18-19-20 Mayıs tarihlerinde Bolu Abant’ta gerçekleşti.

22.05.2018 | Doğa Koleji

GALATASARAY KULÜBÜNDEN DOĞA KOLEJİNE ANLAMLI ZİYARET

Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, Doğa Koleji desteğini unutmayarak Avrupa şampiyonluk madalyalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’ye hediye etti.

23.05.2018 | Doğa Koleji

SANCAKTEPE SATRANÇ TURNUVASI, DOĞA'NIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Sancaktepeli 100'lerce öğrenciyi satrançla buluşturduk.