30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

24.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Ocak ayı örnek sorularını değerlendirdi.

23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

20.01.2020 | Doğa Koleji

ORDU KAMPÜSÜ YILDIZ SATRANÇ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU

Satrancın yıldızları Ordu'da parladı!

17.01.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'İN MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Doğa Koleji öğretmen, personel ve velileri için bir mesaj yayınladı.

17.01.2020 | Doğa Koleji

REHBERLİK BÖLÜMÜMÜZDEN YARIYIL TATİLİ İÇİN ÖNERİLER

Rehberlik bölümü olarak çocuğunuzla birlikte güzel bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyor ve tatil dönemi için birkaç konu başlığını sizlerle paylaşıyoruz.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

13.01.2020 | Doğa Koleji

BİNGÖL KAMPÜSÜ ÖĞRENCİMİZDEN KAYAK BAŞARISI

Doğa Koleji öğrencileri sporun her alanında başarısını taçlandırıyor. U16 kategorisinde yarışan öğrencimiz "Türkiye Şampiyonu" oldu.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.