30.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) İSTANBUL FİNALİYLE SONA ERDİ

FLL Jr. maratonu Doğa Koleji Beykoz ve Sarıyer Kampüsleri'nde 28 Nisan'da gerçekleştirilen muhteşem final ile sona erdi.

30.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SANAT ve EKOLOJİ FESTİVALİ, 12 MAYIS'TA MURAT DALKILIÇ KONSERİYLE BEYKOZ KAMPÜSÜNDE!

Doğa Kolejinin gelenekselleşen "Sanat ve Ekoloji Festivali" bu yıl da dopdolu! Birbirinden renkli etkinlikler, yarışmalar, sanat ve ekoloji atölyeleri ve Murat Dalkılıç konseri 12 Mayıs'ta Doğa Koleji Beykoz Kampüsü'nde...

28.04.2018 | Doğa Koleji

SEZONUN İLK TÜRKİYE KUPASI FLORYA KAMPÜSÜ GENÇ BAYAN B BASKETBOL TAKIMIMIZDAN GELDİ!

İl ve bölge şampiyonalarındaki zorlu takvimi geçen Doğa Harikaları'ndan sezonun ilk Türkiye Kupası geldi. Florya kampüsü genç bayan B takımımız Türkiye finalinde mutlu sona ulaştı.

28.04.2018 | Doğa Koleji

d'TEENS TALK İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASI 12-13 MAYIS'TA ACIBADEM KAMPÜSÜNDE

Doğa Koleji Lise İngilizce Bölümü tarafından 2 yıldır düzenlenen d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs tarihlerinde Acıbadem kampüsünde Doğa liselerinden 46 takımın katılımı ile gerçekleşiyor.

27.04.2018 | Doğa Koleji

3. TÜRKİYE GENELİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Türkiye'nin ilk "Yaratıcı Yazarlık" etkinliğini düzenleyerek bir ilke imza atan Doğa Koleji, bu yıl üçüncü kez yazarları ve yayınevlerini 1000'i aşkın Doğa öğrencisiyle buluşturuyor.

27.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior HEYECANI 28 NİSAN'DA SARIYER ve BEYKOZ KAMPÜSLERİMİZDE

Bilim Kahramanları Derneği ve Doğa Koleji tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları'nın heyecanla beklenen İstanbul ayağı, 28 Nisan'da Doğa Koleji Sarıyer ve Beykoz Kampüslerinde!

FLL JR COŞKUSU BURSA'YI DA SARDI

İlki Ankara Çayyolu kampüsünde gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir'den sonra şimdi de Bursa'da başarıyla gerçekleştirildi.

MALATYA KAMPÜSÜ SPORDA BAŞARIYA DOYMUYOR

Malatya'nın Doğa Harikaları yüzme ve futbolda il şampiyonluğu kazandılar!

26.04.2018 | Doğa Koleji

ALİ KIRCA İLE "MÜNAZARA MEYDANI" FİNALİ

Doğa Koleji, öğrencilerinin eğitimine sosyal ve kültürel gelişimine olanak sağlayan vizyon projelerine devam ediyor. Gelenekselleşen "Münazara Meydanı" yarışmasının finalinde başarılı sunucu ve moderatör Ali Kırca yine öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

25.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞALI ÖĞRENCİLER FİZİK DERSİNE EĞLENCE KATTI!

Doğa Koleji Manisa Kampüsü 9.sınıf öğrencileri Elif Yoldaş ve Merve Durgu’nun, fizik öğretmenleri Büşra Papatya Deveci ile birlikte hayata geçirdikleri 'Bir Çocuk, Bir Oyuncak, Bir Mucit' adlı proje, hem öğrenim öncesi çocuklara, hem de fizik dersiyle yeni tanışan öğrencilere, bu dersi eğlenceli hale getirerek, sevdiriyor.