24.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞTİ

Lise heyecanı yaşayan binlerce veli ve öğrenci, 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde bir araya geldi.

23.07.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU ÇOCUKLARIN BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, öğrencilerin; okulların kapalı olduğu yaz dönemini iyi değerlendirmeleri için yaz okulunu öneriyor. Yaz okullarında öğrenciler arkadaşlarıyla vakit geçirirken; zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

17.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN YKS TERCİH DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayları için büyük önem taşıyan tercih süreci başlıyor. Bu yıl tercih bildirim süreci, önceki yıllara göre çok daha kısa olacak. ÖSYM’nin belirttiği takvime göre 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite adaylarının tercih bildirimlerini yapmaları gerekiyor.

13.07.2019 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 27 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

İngilizce Destek Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini pekiştiriyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 27 Ağustos'ta başlıyor!

09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

06.07.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ, AVRUPA’DA BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

05.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM VİZYONUNU LİSANSLI KURUCULARLA PAYLAŞTI

Doğa Koleji yönetim kadrosu; lisanslı okul kurucularıyla bir araya gelerek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.