28.09.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 18- 20 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA’DA BİR ARAYA GELİYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin Öğrenci Meclisleri, 18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek “t-MBA Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı”nda bir araya geliyor!

25.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE EKİNOKS COŞKUSU; HOŞ GELDİN SONBAHAR!

Kampüslerimiz "ekinoks" etkinlikleriyle renklendi.

24.09.2018 | Doğa Koleji

18. d'MUN KONFERANSI 9-11 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA'DA!

Doğa Koleji Lise öğrencilerinin heyecanla beklediği bu yılın ilk d’MUN Konferansı, 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

VELİ VE ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMLARIMIZI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Doğa Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde Türkiye geneli 124 kampüsünde tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen oryantasyon programını 15 Eylül Cumartesi tarihinde tamamladı.

TATİL BİTTİ! 124 DOĞA KAMPÜSÜNDE YENİ DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

124 kampüste 82 bin Doğa öğrencisi okulları ve öğretmenleriyle buluştu. Yeni kampüslerde ise yeni dönem heyecanı bambaşkaydı.

14.09.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEMDE BAŞARI MESAJI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

YENİ YILDA YENİ BAŞARILARA

Şimdi Doğa'mıza dönüyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileriz.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.