23.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇLİK ve SPOR BAKANI Dr. MEHMET M. KASAPOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet M. Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

22.09.2020 | Doğa Koleji

ANAOKULU VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde hem yüz yüze hem uzaktan eğitim faaliyetleri devam ediyor. Yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın coşkusunu yaşadı.

21.09.2020 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

10.09.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

Geleneksel örgün eğitimin başarısı Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla devam ediyor.

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.