30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

28.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN GELENEKSEL EKOLOJİ KAHVALTILARI DEVAM EDİYOR

Sağlık için güne iyi bir kahvaltı ile başlamanın önemine dikkat çektiğimiz geleneksel "Ekoloji Kahvaltıları" devam ediyor.

27.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Doğa Koleji öğrencileri ‘Öğretmenimle Satranç Oynuyorum’ etkinliğinde öğretmenleriyle tatlı bir rekabet yaşadılar.

27.11.2018 | Doğa Koleji

MAYALARIN DÜNYASINA YOLCULUK; EKMEK ŞENLİĞİ

Doğa Koleji Ekoloji Şenlikleri devam ediyor. Bu hafta Doğa Koleji öğrencileri ekoloji dersinde insanoğlunun bilinen en eski ve en önemli gıda maddesi olan ekmek şenliğini gerçekleştirdi.

26.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SATRANÇ MAÇINDAKİ HAKLARINI TÜM KAMPÜSLERDE TANITTI!

Satranç maçı bilgi, zaman ve kurallar ile kazanılır ya da kaybedilir! Çocuk haklarının yanı sıra bir satranç sporcusunun haklarını da öğrendik.

"LİSELER ARASI SOSYAL BİLİMLER MAKALE YARIŞMASI"NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencimiz yazdıkları bilimsel makalelerle Türkiye 2.liği ve Türkiye 4.lüğü kazanarak Doğa Kolejini başarıyla temsil ettiler.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

24.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAZIRLADIKLARI SÜRPRİZLERLE ÖĞRETMENLERİNE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI!

Tüm kampüslerimizde 24 Kasım Öğrenci Meclisleri, başarının mimarı öğretmenleri için bin bir emekle hazırladıkları organizasyonlar ile öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

24.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dünyayı öğretmenler değiştirir, biliyoruz... Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarız!