30.12.2018 | Doğa Koleji

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAYI UNUTMAYINIZ!

12-13 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na gelirken giriş belgenizi yanınıza almayı unutmayınız.

28.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 5 İL ŞAMPİYONLUĞU DAHA

Doğa Kolejinin genç sporcuları Türkiye Şampiyonası elemelerinde fırtına gibi esiyor.

26.12.2018 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDA NİTELİKLİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Doğa Koleji okul öncesi öğrencileri, yabancı dil edinim sürecine yaparak yaşayarak dahil oluyorlar.

27.12.2018 | Doğa Koleji

YAŞIMIZ KÜÇÜK, VEFAMIZ BÜYÜK

Doğa Koleji ortaokul öğrencileri, Türkiye'nin dört bir yanında huzurevlerini ziyaret ederek yılbaşı hediyelerini verdiler.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

22.12.2018 | Doğa Koleji

BU YIL 3.SÜ DÜZENLENEN “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR” PROJESİ İLE 10.000 MİNİK KALBİ ISITTIK! GURURLUYUZ!

Tüm Türkiye kampüslerimizin meclis öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 10.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

20.12.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE VE TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kampüslerimizin araştırma ve bilim projelerinde başarısını artırmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Doğa Kolejinin İstanbul ve İstanbul dışındaki 120 kampüs için planlanan proje eğitimleri başarıyla tamamlandı.

25.12.2018 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜMÜZDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü öğrencilerimiz, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Final Yarışlarında göğsümüzü kabarttı.