AĞRI KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Koleji 2018-2019 eğitim döneminde Ağrı'da öğrencileriyle buluştu. Ağrı kampüsümüz 4 katlı 4800 m2 kapalı ve 6500m2 açık alan ile 250 m2 anaokulu ek binasından müteşekkil olup teknolojik donanımı, bahçedeki yeşil alanlar, park alanları ve diğer oyun alanlarıyla öğrencilerine nezih ve ferah bir ortam sağlıyor. Kampüs bünyesinde 640 öğrenci kapasiteli kampüste 2 ana sınıfı, 8 ilköğretim, 9 ortaokul ve 8 lise dersliği olmak üzere toplam 27 derslik bulunmaktadır.  Ağrı kampüsümüzde ayrıca 300 kişilik yemekhane ve konferans salonu, açık kapalı spor alanları, laboratuvarlar ve kütüphane bulunuyor.

HIZLI İLETİŞİM FORMU

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ NASIL EKMEK YAPILDIĞINI FIRINDA ÖĞRENDİLER

Ekmek nasıl yapılır? Hadi gelin işi mutfağında görelim! Bugün ekoloji dersinde öğrencilerimiz ekmeğin yapılışını öğrenmek için fırına gittiler.Ekmek nasıl yapılır? Hadi gelin işi mutfağında görelim! Bugün ekoloji dersinde öğrencilerimiz ekmeğin yapılışını öğrenmek için fırına gittiler.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ SURVİVOR'DA

Doğa Koleji Ağrı Kampüsünde survivor rüzgarı esti. İlkokul öğrencilerimiz kış gelmeden bahçenin tadını çıkardı.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİŞ BAKIMI ETKİNLİĞİ

Sağlığımı önemsiyorum, Dişlerime iyi bakıyorum. Anasınıfı öğrencilerimiz bugün diş bakımının önemi ve farkındalığıyla ilgili bir etkinlik düzenledi.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) sebebi ile anasınıfındaki miniklerimiz sınıflarında yapılan bilgilendirmenin ardından Kızılay'ın bazı görevlerini canlandırdı

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN CANLILAR DÜNYASI DRAMA GÖSTERİSİ

Canlıların Dünyası'nı öğrenmeye var mısın? O zaman haydi oyuna! 5. Sınıfların Fen Bilimleri dersinde gördükleri Canlılar Dünyası'nı drama ile sahne aktardık.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TURŞU YAPMAYI ÖĞRENDİ

Okulda sadece ders yoktur! Okulda hayat var. Ekoloji dersinde öğrencilerimiz bugün turşu yapmayı öğrendi.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖLGE OYUNU ETKİNLİĞİ

Hacivat Karagözümüzü yaptık, çubukları taktık ee perdemizde hazırsa buyurun Gölge Oyununa. Okulumuz 2A sınıfı ve öğretmenleri bugün eğlencenin tadına doyasıya vardılar.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNU OKULUMUZDA YAŞADIK

29 Ekim rüzgarı okulumuzda esti! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışması hem göze hem kulağa hitap etti.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞİİR YARIŞMASINDAN İL BİRİNCİLİĞİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu şiir yarışmasında, Arda Uğur Doğan İl 1.si olmuştur. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

SATRANÇTA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Satranç federasyonun Ağrı temsilcisi tarafından düzenlenen İl geneli Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvasında öğrencilerimizden Çağan Ersoy il 1.si, Muhammed Zana Çelik il 3.sü olmuştur.

DOĞA İLE ÜNİVERSİTE HAYAL DEĞİL

Doğa ile üniversite hayal değil. Lise öğrencilerimiz teneffüslerde dahi çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerimiz gelecekleri için çabalıyor.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SERGİMİZ OKULUMUZDA AÇILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu her yerde! Okul girişini süsleyen sergi 29 Ekim'e kadar göz doldurmaya devam edecek.

ELİF KONUR'DAN VELİLERİMİZE "ERGENLİKTE İLETİŞİM" SEMİNERİ

"Ergenlikte İletişim" adlı konferansta Türkolog, Yazar-Şair ve Kişisel Gelişim Uzmanı Elif Konur anne ve babalarla çocukları hakkında konuştu.

ELİF KONUR'DAN ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER

"Hayallerimiz, Gerçeklerimiz ve Biz" konferansında Türkolog Elif Konur bugün okulumuza geldi. Başarıya giden yolda tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. Öğrencilerimiz için güzel bir paylaşım oldu.

EKOLOJİ DERSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ FİDANLARINI DİKTİLER

Doğa'da öğrenilen bilgiler kağıtta kalmaz! İlkokul öğrencilerimiz Ekoloji dersinde Ağrı Orman Müdürlüğü'ne gitti. Orada her öğrenci kendi saksılarına tohum ekti ve yetiştirmek üzere kendilerine aldılar.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN TURŞU YAPIMI

Okulda sadece ders yoktur! Okulda hayat var. Ekoloji dersinde anasınıfı öğrencilerimiz bugün turşu yapmayı öğrendi.

OKULUMUZDAN KİTAP BAĞIŞI

Her okulun bir kütüphanesi olsun fikrinden yola çıkarak okulumuzda toplanan kitaplar Kazım Karabekir Okulu'na bağışlanmıştır.

OKULUMUZDA PLANETARYUM ETKİNLİĞİ

"Planetaryum" etkinliği ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz Güneş Sistemi'ni 3 boyutlu bir şekilde uzay küresi çadırına girerek inceledi.

t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN KİTAP KAMPANYASINA DESTEK

Ağrı Kitap Kulübü ile okulumuz t-MBA öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı kitapları ve hediyelerini Yukarı Saklıca Köyü İlkokulu öğrencilerine verip, hatıra fotoğrafı çektiler.

ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON YEMEĞİ

Öğretmen demek aynı zamanda "arkadaş" da demektir. 4-B sınıfı öğretmenimiz öğrencileri ile Pizza Pizza'ya giderek pizza yediler ve sohbet ederek eğlenceli vakit geçirdi.

TÜRKİYE AKIL OYUNLARI FEDERASYONU AĞRI SEMİNERİ OKULUMUZDA YAPILDI

Türkiye Akıl Oyunları Federasyonu Ağrı seminerlerini okulumuzda gerçekleştirdiler. İki günlük eğitime Ağrı Doğa Koleji Akıl Oyunları öğretmenlerimiz de katılım sağladılar.