ANKARA BİRLİK BİLİM KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Okulları'nın ayrıcalıkları artık Ankara Çankaya'da... 2016 - 2017 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşan Ankara Birlik Bilim Kampüsü'nde kapalı spor salonu, ekoloji, satranç atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor. Ankara Birlik Bilim Kampüsü; öğrencilerine yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.Kampüs aynı zamanda teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, robotik ve lego atölyesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine göre düzenlenmiş yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

Doğa Okulları; Bilim Okulu kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor. Doğuştan bireylerde var olan merak ve öğrenme yetisi akademik çalışmaların yanında deneysel çalışmalarla geliştirilebilir. Ankara Birlik Bilim Kampüsü öğrencilerin bilimsel düşünme süreçlerinin gelişmesini sağlar. Böylece çocuklar analitik düşünme becerisini geliştirerek sentez yapma yeterliliklerini artırır. Bilim Konsepti bireylerin analitik düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik deneyim ortamı ve yaşantısı sunarken çocukları sınırlı dünyalarından, dar bakış açısından, yalın düşünmekten ve tek boyuta odaklanmaktan uzaklaştırır. Onları daha geniş yelpazede, esnek, geniş ve içinde bulunduğu dünyadaki sorunlara karşı daha duyarlı davranmaya iter.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul     Ortaokul   Lise