PROJE BAŞARILARI - BAŞARILARIMIZ - DOĞA KOLEJİ

PROJE BAŞARILARI

Bilimsel Çalışmalarımızla Uluslararası Ödüller Alıyoruz

Akademik başarılarının yanı sıra geleceğin bilim insanları ve liderleri olma yolunda ilerleyen Doğa Koleji öğrencileri, geliştirdiği "Alternatif Maddelerden Çimento Üretimi projesi" ile Harvard, Fransa Paris FIAP Jean Monnet, Mc Gill University Montreal, Ryerson University’s Toronto gibi dünyanın saygın üniversitelerinden davet aldı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu başarısı ulusal basında da yer buldu. Detaylı bilgi için tıklayınız...

TÜBİTAK Proje Yarışmalarında Yıldızımız Parlıyor

2018 TÜBİTAK Ortaokul Projeleri Yarışması'nda; Ankara bölgesinden 2 proje, Bursa bölgesinden 3 proje, İstanbul Asya bölgesinden 7 proje, İstanbul Avrupa bölgesinden 3 proje, Konya bölgesinden 3 proje, Malatya bölgesinden 2 proje olmak üzere toplam 20 proje 26-28 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşen bölge sergisine ve 29 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen ödül törenine davet edildi.

Ankara İncek kampüsü öğrencilerimiz Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp ve proje danışmanı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Sezer Çetintaş, kodlama alanında birincilik ödülüne layık görüldüler.

Antalya Bilim kampüsü öğrencimiz Emre Deniz Çakan ve proje danışmanı Fen Bilimleri Öğretmeni Gül Merve Gençer, kimya alanından ikincilik ödülünü kazanırken Güneşli kampüsü öğrencimiz Alp Deniz Misilli ve proje danışmanı Matematik Öğretmeni Merve Özkan ise Matematik alanında teşvik ödülü kazanarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Öğrencilerimiz Bilimsel Projeleri İle Rekor Kırıyor

Öğrencilerimizin bilimsel proje yarışmalarına katılmalarını destekliyoruz. Bu yaklaşımımızın meyvelerini birçok ödül ile topluyoruz. Yıllardır uluslararası proje yarışmalarında büyük başarılara imza atıyoruz, üst üste altın madalyalar kazanıyoruz. Her yıl artan sayıda uluslararası proje üreten öğrencilerimiz başarılarıyla bilim dünyasında adlarından söz ettiriyor. I-Sweeep, Urfodu, Genius, Mostratec, Inespo gibi dünyanın saygın yarışmalarına öğrencilerimizin projeleri kabul ediliyor ve ödüllendiriyor.

• 2018 URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda İki Altın Madalya
  • 2018 TÜBİTAK Ortaokul Projeleri Yarışması'nda toplam 20 proje, Türkiye 1.liği, 2.liği ve Teşvik Ödülü
  • 2018 Minecraft Türkiye "Kendi Dünyanı Yarat" Yarışmasında "En Özgün Tasarım" Ödülü
  • 2017 Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışmasınsa 1.lik ve Mansiyon Ödülü