VELİ YORUMLARI - DOĞAYA KAYIT - DOĞA KOLEJİ

VELİ YORUMLARI

Zeynep Dağı - Eski Ankara Milletvekili
İşbirliği içerisinde mutlu çocuklar yetiştirebilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tunahan’ın mutlu olduğu her halinden belli oluyor.

Halit Akçatepe - Tiyatro Sanatçısı
Kızımızı bir anaokuluna vermek için çok titiz davrandık. Okulunuza vererek verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu gördük.

Özkan Uğur - Aysun Aslan Uğur
Uyguladığı eğitim modeliyle farklılaşan Doğa Okulları, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ders müfredatını desteklerken öğrencilerine zengin olanaklar sunuyor.

Evrim Aras Sağıroğlu - Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Oğlumun özgür büyümesini, hedeferini, ihtiyaçlarını kendisinin belirlemesini istiyorum. Anaokuluna başladığından beri de bu alanlarda hızlı adımlar attığını gözlemliyorum.

Alev Alatlı - Yazar
Doğa Okulları adına yakışır bir biçimde gençleri doğayla irtibatlandırıyor, son derece memnuniyet verici. Doğayla ilişki kurduruyor, algınızı genişletiyor.

Süheyl Uygur - Burçin Orhon Uygur
Kızlarımız Zeynep ve Ayşe için Doğa Okulları'nı seçtik çünkü Doğa hep yenilikler yapan bir okul ve açıkçası bu yönü bizim çok hoşumuza gidiyor.

Serhat Ulueren - TV8 Spor Direktör
Okul kurucusu Fethi Şimşek Bey ve tüm ekibini özverilerinden, fedakârlıklarından, hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum.

Jale Akyel - IBM Genel Müdür Yardımcısı
Sadece Derin'in değil, ailemizin yaşamını değiştirdiniz. Derin'in hikayesi tam bir başarı öyküsü. Oğlumla gurur duyuyorum. Teşekkürler.

Nimet Baş - Eski Milli Eğitim Bakanı
Sevgi ve güven. Doğa denince aklıma gelen ilk kelimeler. Çocuğuma verdiğiniz eğitim ve gösterdiğiniz itina için teşekkürler.

Mustafa Bumin - Anayasa Mahkemesi 15. Başkanı
Doğa ile aramızda kopmaz bir bağ oluştu. Torunumun mutluluğunu sağladığı için Doğa'ya teşekkür ederim.

Fulya Ergüneş - Haber Spikeri
Doğa Okulları, doğa ve insan sevgisini de çok iyi veriyor ve hayata hazırlıyor. Çok kısa zamanda çocuğumda çok büyük olumlu değişim görüyorum.

Prof. Dr. Adnan Kabaalioğlu
Doğa Okulları'nda çocuğumuzun ilk yılı çok olumlu geçti. Özellikle, doğaya karşı ilgi düzeyindeki yükselme, spor aktiviteleri, İngilizcesindeki değişim hoşumuza gitti.

Hakan Arslan - Yönetmen
Çocuklarımızın ilk adımlarını atarken eğitim hayatına, onlara yol ve ışık Doga Okulları... Elbette egitim önemli ama daha önemlisi ufuklarını acmaktir.

Gökay Erol - Vakko Holding Genel Müdürü
Öğretmenlerin öğrencilerle iletişimi çok güzel ve işlerini severek yaptıkları çok belli oluyor. Ekoloji, binicilik gibi derslerin olması okula ayrıcalık katıyor.

Osman Can - Anayasa Danışmanı
Kızlarımın bilgi ve kültürle yoğrulmuş bireyler olması için Doğa Okulları'nı tercih ettik. Doğa'da kızlarım ilgi ve yetenekleri keşfedilerek çok farklı alanlara yönlendirildi.

Gürkan Kubilay - Doktor
Kızımız liseye başlayacak ve hayatını buradan şekillendirecekti. Kızıma, birtaneme, dünyama, yaşam enerjime kattıklarınız için teşekkür ederiz.

Bulut Kalkavan -
Oğlumun okul içerisinde hem akademik hemde sosyal yönden çok iyi takibi ve bu konularda devamlı bilgilendirilmemiz bizi aile olarak çok mutlu etti.

Yunuz Aslan - Bursa İl Sağlık Müdürü Yardımcısı
Daha ilk görüşme anında Doğa çalışanlarından aldığımız sıcaklık ve bitmek bilmeyen enerjik bakışlar bizleri de iyice inandırdı büyük ideallerin ve bireylerin yetişebileceği inancına.

Emine Öksüzoğlu - Türk Tasavvuf Musikisi Sanatçısı
Doğa'ya ilk adım attığımız günden bu yana karşılaştığımız güler yüz, saygı, birlik ruhu, beni çok etkiledi. Eğitim öğretim alanındaki akademik başarı oranı, eğitimcilerin çocuklarla olan iletişimi, velilerle olan ikili diyalogları çok etkileyici.