ACARKENT KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

2006-2007 eğitim ve öğretim yılında Doğa Ailesi’ne katılan Acarkent Kampüsü, yaklaşık 16.000 mt2’lik kullanım alanıyla Acarkent Sitesi içinde yer alır. Toplamda 4 ana binadan oluşan kampüs içindeki okulumuz lise eğitimini spor ve sanatla buluşturan bir teknoloji üssü niteliğinde. Anti-radyoaktif sistemler, anti GSM alanları, havaya duyarlı ısıtma sistemleri, depreme dayanıklı esnek sütunlar, özel güvenlik sistemleri, son teknolojiyle desteklenmiş sınıfları, tarım alanları ve botanik bahçesiyle Acarkent Kampüsü, çok dilli yabancı dil eğitimi ve üst düzeyde yaratıcı, üretken, özgüveni sağlam nesiller yetiştiriyor. Oldukça modern bir mimariye sahip olan Acarkent Kampüsü, kapalı yüzme havuzu, doğal oluşumlu buz pisti, cep sinemaları, akıllı tahtalarla donatılmış derslikleri, iki katlı konferans salonu ile yıl boyunca Eko - Okullar Projesi gibi pek çok uluslararası seminere ev sahipliği yapabilecek kapasitedir. Acarkent Doğa Kampüsü aynı zamanda Üstün Zekalılar İlkokulu ve IB Diploma programına da ev sahipliği yapmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu İlkokul Ortaokul Lise

Almanca (3-4. Sınıf )
İspanyolca (Üstün Zekalılar Sınıfı)