KONYA KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Konya Kampüsü; 2012 - 2013 eğitim ve öğretim yılında eğitme başladı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise gruplarında eğitim veren Konya Kampüsü modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Geniş sosyal alanlarıyla öğrencileri dört duvar arasında hapsolmaktan kurtaran, 7.211 m2 alanda kurulu olan okul, 5.462 m2 bahçesi, açık-kapalı spor tesisleri, 72 m2 kapalı yüzme havuzu, 364 kişilik konferans salonu, 529 m2den oluşan 480 kişilik yemekhanesi, ekoloji bahçesi, akıllı tahta sistemleriyle donatılan sınıflarıyla bir eğitim kurumundan fazlasını öğrencilerine sunuyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul   Lise